пʼятницю, 23 листопада 2012 р.


Захоплююча екскурсія
Для членів клубу був організований похід до місцевої служби зайнятості, який передбачав ознайомити їх з певними аспектами підприємницької діяльності. Увазі учнів було запропоновано презентацію «Особливості зайнятості молоді».
Ці слайди й пояснення керівника дали змогу усвідомити всю важливість рис підприємництва.
«Ми зрозуміли, що підприємництво не обовязково повинно бути повязане із цифрами. Підприємництво – це риса, яка розвиває в нас здатність прораховувати свої дії на декілька ходів уперед, що дає змогу бути нам на крок попереду всіх» , висловився один із учнів.
Учасники також мали змогу ознайомитися із певними вакансіями роботи, які були  на даний момент у їхньому місті , та критеріями, за яким визначають суму оплати праці, а саме: вплив на здоровя, нормованість, кількість робочих днів, актуальність та популярність. 
Велике здивування викликало те, що в їхньому місті зовсім немає вакансій для тих професій, які вони обрали собі на майбутнє.
Загалом екскурсія пройшла вдало і допомогла відкрити учасникам  багато цінної та корисної  інформації. Плануються також й інші, не менш захоплюючі та корисні екскурсії.

Дякуємо за увагу.

Немає коментарів:

Дописати коментар